Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Raadpleeg bij lichamelijke en/of mentale problemen altijd een professionele hulpverlener. Diensten van Staring at the moon kunnen mentale ondersteuning bieden, maar zijn nooit een alternatief voor professioneel medisch advies. Informatie afkomstig van de website of uit een reading is bedoeld ter inspiratie voor zelfontwikkeling. Je bent onder alle omstandigheden zelf verantwoordelijk voor jouw acties. Staring at the moon is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortkomend uit gebruik van de diensten.

Annuleren en terugbetaling

Levertijd

Readings worden geleverd binnen ± 30 dagen (tenzij anders aangegeven) en gemaild naar het door jou opgegeven e-mailadres. Annuleren en teruggave naar aanleiding van latere levering is niet mogelijk.

Inhoud

Inhoud van readings mogen niet verveelvoudigd, doorgestuurd, gekopieerd of openbaar gemaakt worden zonder toestemming. Het is niet toegestaan om informatie van de website of uit readings te publiceren of door te verkopen. Charts voor readings worden gegenereerd via Astro.com (Astrodienst). Astrodienst geeft hier toestemming voor en is voor iedereen gratis te gebruiken. Tekst en informatie uit de readings staan geheel los van Astro.com.

Bedrijfsgegevens

STARING AT THE MOON
Joanne Maalderink
Het Slag 1
6996 BG Drempt

06-31 16 88 16
mail [at] staringatthemoon.nl

KvK nr. 61063177
btw-id NL002353305B84

Scroll naar boven