Wat is een geboortehoroscoop?

Een geboortehoroscoop is het beste te omschrijven als een screenshot van de hemel op het moment dat jij werd geboren. De stand van de planeten onthult informatie over jouw karakter, verlangens, valkuilen en potentiële talenten. Een geboortehoroscoop wordt ook wel een radix, birth chart of natal chart genoemd.

Hoe ziet een geboortehoroscoop reading eruit?

Welke informatie heb je van mij nodig voor een reading?

Voor een geboortehoroscoop reading heb ik jouw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig. Staat er op jouw geboortekaartje een afgeronde tijd? Kijk dan of je een ander document kunt vinden waar wel de exacte tijd op genoteerd staat (bijvoorbeeld door een verloskundige). Lukt het niet om je geboortetijd zelf te achterhalen? Vraag het dan op via jouw gemeente. De laatste optie is om hulp in te schakelen van een rectificatie astroloog. Diegene kan jouw geboortetijd achterhalen aan de hand van diverse technieken. Ik ben hier niet in gespecialiseerd en bied het daarom niet aan.

Ik weet (bijna) niets over astrologie. Is een reading dan wel interessant?

Absoluut! Hoewel het om een astrologische reading gaat, speel jij de hoofdrol. Ik ga je niet lastigvallen met allerlei technieken of lastige termen. Het is mijn doel om de stand van de planeten te vertalen naar begrijpelijke taal. Ik vertel je meer over jouw eigenschappen, potentiële talenten en valkuilen. Met behulp van de gepersonaliseerde reflectievragen kun je alle informatie nog beter verwerken. Een geboortehoroscoop reading is dus interessant voor iedereen die op zoek is naar meer zelfkennis.

Welke reading is geschikt voor mij?

Als je graag bij de basis begint, is de ‘Big three reading’ een goede optie. Kies anders simpelweg een onderwerp dat jou het meeste aanspreekt. Ook als je helemaal niets weet over astrologie, kun je iedere reading bestellen. Ik zet de magische symbolentaal namelijk om in begrijpelijke tekst.

Met welke astrologische stroming en welk huizensysteem werk je?

Moderne Westerse astrologie en het Placidus huizensysteem. Ik richt me hoofdzakelijk op psychologische astrologie met invloeden van de spirituele astrologie. Door deze combinatie ervaren mensen mijn reading als praktisch en niet ‘te zweverig’. Wel is er ruimte voor diepgang en een holistische visie.

Kan ik een reading annuleren?

Wanneer ontvang ik mijn reading?

Scroll naar boven