Hi there!
Mijn naam is Joanne


Een echte creatieveling, astrologie liefhebber en gediplomeerd HSP coach. Down to earth en toch altijd met mijn hoofd in de wolken. De dromerige en gevoelige aard is direct af te lezen van mijn geboortehoroscoop. Mijn big three bestaat namelijk uit een driehoek van watertekens: zon in Vissen, maan in Kreeft en een rijzende Schorpioen.

Naar binnen keren
door middel van astrologie


Graag laat ik je kennismaken met de magie van de geboortehoroscoop. De symbolentaal biedt zoveel prachtige inzichten! Het is de ideale tool voor meer zelfkennis. Met mijn readings wil ik je daarom niet zozeer wat leren over de regels en technieken van astrologie, maar vooral over jezelf. Jij staat bij een reading in het middelpunt.

Het is niet mijn taak om te vertellen wat goed en fout is, wat je wél of juist niet moet doen. Alleen jij weet de antwoorden op al deze belangrijke vragen. Mijn doel is om jou een handje te helpen bij het krijgen van deze inzichten. Readings worden geschreven vanuit mijn holistische, maar ook nuchtere visie. Ik geloof dat alles in het universum onlosmakelijk met elkaar is verbonden en dat er overal magie te vinden is. Toch hou ik mezelf (en dus ook jou) graag met beide benen op de grond.

Verdwaald in de modewereld


Als klein meisje had ik de droom om de modewereld in te gaan. In eerste instantie als model, later als modestylist. Eigenlijk mag ik vol trots zeggen dat het me beide is ‘gelukt’. Tussen aanhalingstekens inderdaad. Want hoewel ik geweldige ervaringen heb opgedaan en intens kon genieten van de creatieve wereld, heb ik me er achteraf nooit volledig thuis gevoeld. Er was altijd een kwetsbaar deel van mezelf dat onderdrukt moest worden. Een deel vol intense emoties en met een verlangen naar diepgang.

Hoogsensitiviteit


Inmiddels weet ik dat ik een highly sensitive person (HSP) ben. Met een overvloed aan water, een rijk innerlijk leven en complexe gevoelens. Ik ben nog steeds een liefhebber van mode en creativiteit, maar voelde me pas écht thuis toen ik met astrologie in aanraking kwam. Hoewel ik nog weinig begreep van de vele symbolen, voelde de taal van de sterren direct heel natuurlijk. Het was de perfecte combinatie van diepgang en magie.

Naast mijn werk in de content creatie, ben ik me op allerlei manieren gaan verdiepen in astrologie en hoogsensitiviteit. Ik heb vele boeken verslonden, podcasts geluisterd en uren aan videomateriaal gekeken. Bovendien heb ik diverse cursussen/opleidingen gevolgd, waaronder de Astrologiecursus Align van professioneel astroloog Nora van ‘In de sterren’ & de Civas opleiding Allround coaching met daarnaast een specialisatie in hoogsensitiviteit.

Scroll naar boven