Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verkoop van virtuele producten (diensten)

Via de shop op deze website worden alleen readings aangeboden. Readings worden samengesteld naar aanleiding van persoonlijke gegevens (geboorteplaats, geboortedatum en geboortetijd). Deze unieke diensten worden geleverd in digitale bestanden (pdf) via e-mail.

Annuleren

Je hebt het recht een reading tot 14 dagen na de besteldatum zonder opgave van reden te annuleren. Als er nog geen werkzaamheden hiervoor zijn verricht, krijg je het volledige bedrag zo snel mogelijk gecrediteerd.

Wil je de bestelling annuleren vanwege een fout in de door jou ingevulde gegevens, zoals het invullen van de verkeerde geboortegegevens? Neem dan z.s.m. contact op via: mail [at] staringatthemoon.nl.

Uitzonderingen

Is een reading afgeleverd binnen de termijn van het herroepingsrecht komt het totale bedrag voor creditering te vervallen.

Zijn er binnen de termijn van het herroepingsrecht reeds werkzaamheden verricht aan de opdracht zal het creditbedrag slechts een gedeelte van het totaalbedrag zijn. Arbeidsuren zullen in mindering worden gebracht.

Tevredenheid

Aankopen van digitale readings zijn definitief. Terugbetaling is dus niet mogelijk. Ben je na levering niet tevreden met de aankoop? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Identiteit ondernemer

STARING AT THE MOON
Joanne Maalderink
Het Slag 1
6996 BG Drempt

06-31 16 88 16
mail [at] staringatthemoon.nl

KvK nr. 61063177
btw-id NL002353305B84

Hulp nodig?

Stuur een bericht naar mail [at] staringatthemoon.nl voor vragen met betrekking tot annulering en terugbetaling.

Scroll naar boven