Wounded healer

Pad naar heling

 75,00 incl. btw

Het hemellichaam Cheiron heeft als bijnaam ‘de gewonde heler’. Het kan daarom pijnlijke plekken aanraken in je geboortehoroscoop. Cheiron vertegenwoordigt trauma, maar laat ook zien hoe je kunt helen. Zodra jij licht durft te schijnen op de donkere aspecten, kun je de pijn omzetten in een grote kracht.

Heb jij interesse in schaduwwerk en behoefte aan diepgang? Sta je ervoor open om beperkende overtuigingen onder ogen te komen? Dan geeft deze Wounded healer reading mooie inzichten om aan te kunnen werken. De reading bestaat uit ± 17 pagina’s en bevat een samenvatting van jouw big three.

Iedere reading bevat gepersonaliseerde reflectievragen die aansluiten op jouw geboortehoroscoop. Deze vragen zetten je een spiegel voor en helpen je naar binnen te keren.

Let op: Voor een reading heb ik jouw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig. Dit kun je vermelden in het opmerkingen vakje bij de bestelling. Je ontvangt de digitale reading als PDF bestand binnen ± 30 dagen (tenzij anders aangegeven). Het wordt gemaild naar het door jou opgegeven mailadres.

Scroll naar boven