Soul journey

Reading voor zelfontplooiing

 75,00 incl. btw

Heb je het gevoel dat je vastloopt? Of dat je maar ‘gewoon iets doet’ zonder dat het voldoening oplevert? Dan kan de Soul journey reading je weer richting geven. In deze reading staan de Noordelijke en Zuidelijke Maansknopen centraal. De punten weerspiegelen de reis van jouw ziel. Het laat zien waar je vandaan komt (Zuidelijke Maansknoop) en waar je naartoe mag werken (Noordelijke Maansknoop). Oftewel: de comfortzone vs. de groeizone.

De Soul journey reading bestaat uit ± 19 pagina’s en bevat een samenvatting van jouw big three. Deze reading kan spirituele inzichten bieden, maar geeft ook veel praktische handvatten. Het is geschikt voor iedereen die zichzelf wilt blijven ontwikkelen.

Iedere reading bevat gepersonaliseerde reflectievragen die aansluiten op jouw geboortehoroscoop. Deze vragen zetten je een spiegel voor en helpen je naar binnen te keren.

Let op: Voor een reading heb ik jouw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig. Dit kun je vermelden in het opmerkingen vakje bij de bestelling. Je ontvangt de digitale reading als PDF bestand binnen ± 30 dagen (tenzij anders aangegeven). Het wordt gemaild naar het door jou opgegeven mailadres.

Scroll naar boven