Soul aligned business

Ondernemen vanuit je hart

 99,00 incl. btw

Ben jij benieuwd welke manier van ondernemen echt bij je past? Waar jouw hart in vuur en vlam van gaat staan? Ik geef je graag nieuwe impulsen met deze reading voor ondernemers. Het bevat een samenvatting van jouw big three om jouw karakter in beeld te brengen. Vervolgens neem ik de midhemel onder de loep. Dit hoogste punt van je geboortehoroscoop geeft richting aan jouw maatschappelijke doelen. Daarnaast zal ik de plaatsing van mercurius (manier van communiceren) en mars (jouw daadkracht) bespreken.

De Soul aligned business reading bestaat uit ± 22 pagina’s en is geschikt voor iedere ondernemer (in spe). Ook wanneer je momenteel geen plannen hebt om een onderneming te starten, kan deze reading mooie inzichten geven. Onder andere over jouw grootste carrière thema’s en ideale werkomgeving.

Iedere reading bevat gepersonaliseerde reflectievragen die aansluiten op jouw geboortehoroscoop. Deze vragen zetten je een spiegel voor en helpen je naar binnen te keren.

Let op: Voor een reading heb ik jouw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig. Dit kun je vermelden in het opmerkingen vakje bij de bestelling. Je ontvangt de digitale reading als PDF bestand binnen ± 30 dagen (tenzij anders aangegeven). Het wordt gemaild naar het door jou opgegeven mailadres.

Scroll naar boven