Sensitivity as a gift

HSP reading

 99,00 incl. btw

Resoneert de term highly sensitive person (HSP) met jou? Dan is deze reading een waardevol cadeautje voor jezelf! Ik richt me specifiek op de valkuilen én al jouw mooie eigenschappen als hoogsensitief persoon. De plaatsingen van de zon, maan, ascendant, venus en mars worden besproken. Dit betekent dat je niet alleen informatie krijgt over jouw gevoelige karakter, maar ook over hoe je overprikkeling kunt beperken en waar je voldoening kunt ervaren.

De Sensitivity as a gift reading bestaat uit ± 23 pagina’s en is interessant voor iedere HSP’er. Deze reading is niet bedoeld om hoogsensitiviteit te bevestigen of te ontkrachten. Alleen jij kunt dit voor jezelf bepalen. Het geeft wel nieuwe inzichten en handvatten waar je mee aan de slag kunt gaan.

Iedere reading bevat gepersonaliseerde reflectievragen die aansluiten op jouw geboortehoroscoop. Deze vragen zetten je een spiegel voor en helpen je naar binnen te keren.

Let op: Voor een reading heb ik jouw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig. Dit kun je vermelden in het opmerkingen vakje bij de bestelling. Je ontvangt de digitale reading als PDF bestand binnen ± 30 dagen (tenzij anders aangegeven). Het wordt gemaild naar het door jou opgegeven mailadres.

Scroll naar boven