Big three reading

Reflectie van jouw karakter

 55,00 incl. btw

De zon, maan en ascendant zijn de ‘big three’ van een geboortehoroscoop. Het zijn de persoonlijke planeten die jouw karakter reflecteren. De plaatsingen vertellen meer over jouw identiteit, je gevoelsleven en kijk op de wereld. Sta jij goed in contact met je emoties? Ben je van nature een echte optimist? Ervaar je misschien veel tegenstrijdigheden in jezelf?

De big three reading bestaat uit ± 17 pagina’s en is een perfecte eerste kennismaking met astrologie. Ook als je al wat meer kennis hebt, is het erg interessant. Ik kijk namelijk niet alleen naar de tekens, maar ook naar de huizen waar de planeten in staan en de aspecten die ze maken.

Iedere reading bevat gepersonaliseerde reflectievragen die aansluiten op jouw geboortehoroscoop. Deze vragen zetten je een spiegel voor en helpen je naar binnen te keren.

Let op: Voor een reading heb ik jouw geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig. Dit kun je vermelden in het opmerkingen vakje bij de bestelling. Je ontvangt de digitale reading als PDF bestand binnen ± 30 dagen (tenzij anders aangegeven). Het wordt gemaild naar het door jou opgegeven mailadres.

Scroll naar boven